Baboiter

Sara Sjöö

Sara Sjöö har arbetat i filmbranschen i cirka 15 år, de senaste åren som producent, manusförfattare samt med manusutveckling. Hon har även gjort ett hundratal filmer tillsammans med barn som filmpedagog för Föreningen Fanzingo.

Nicklas

Nicklas Wedin är filmare och konstnär. Han är även verksam inom teater och som lärare. Hans senaste film Hjältar hade premiär på Berlinalen 2012. Just nu arbetar han med Bastardproduktions nya transdisciplinära barnteater-/tv-projekt Dreamers med premiär våren 2014.

Lena

Lena Hanno Clyne är regissör, manusförfattare och utvecklingsproducent. Hon har bland annat arbetat med långfilmerna Misa Mi (2003), Falla vackert (2004) och Förortsungar (2006). Hon undervisar också i teater och film.

Karolina

Karolina Pajak är verksam som filmfotograf och stillbildsfotograf. Hon har även regisserat ett antal prisbelönade experimentella kortfilmer. Hon är utbildad vid bl.a. den polska Nationella Filmskolan i Lodz och StDH

Karin

Karin Quinn är utbildad animatör och har under flera år arbetat med interaktiva medier. Sedan magisterutbildningen i Barnfilm vid StDH arbetar hon med ett filmmanus för en animerad barnfilm.

IMGP3137

Erika Wachenfeldt är utbildad manusförfattare för film och TV. Hon har även skrivit barnteater och studerat mediepedagogik för barn och ungdomar.

 

marjo viitala

Marjo Viitala är regissör och manusförfattare bosatt i Helsingfors. Hon är utbildad bl a vid Aalto Universitetet och StDH och just nu arbetar hon med sitt första långfilmmanus.

 

Kommentera